گیلان
امروز جمعه  ۱۴ آذر ۱۴۰۴
یادداشت ؛

پیام تسلیت مشترک مدیرعامل و مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه جمعیت هلال‌احمر گیلان به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت مظلومانه حضرت فاطمه زهرا (س)

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال‌احمر گیلان، هادی سلیمی و حجت الاسلام والمسلمین امیر چهری در پیامی فرارسیدن سالروز شهادت مظلومانه حضرت فاطمه زهرا (س) را تسلیت گفتند.

در این پیام آمده است:

بِسْمِ اللّهِ النُّورِ

 «اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک »

حضرت فاطمه زهرا(س) مظهر مادری اعلا و نمونه یک بانوی مجاهد، مومن، فداکار، شجاع، مهربان، شریف، با عظمت و ممتاز است که با درایتی در میدان، بینشی الهی، خستگی ناپذیری و بر پایه تفکری شهادت طلبانه در تمامی صفات پاک و نایاب بشری در همیشه تاریخ ماندگار خواهد ماند.

شهادت حضرت زهرا (س) تنها واقعه ای تاریخی نیست؛ بلکه آموزه ای متعالی در باب ولایت مداری و دفاع از ارزش های اسلام ناب محمدی (ص) است.

زهرای مرضیه نه تنها جایگاه زنان جهان را شکوه و عظمت بخشید بلکه در پارسایی،تقوا و اخلاق، معیار و الگوی یک انسان کامل برای همه مردان و زنان در همه اعصار و زمان‌هاست که با شجاعت و ایثار در دفاع از حریم ولایت ایستادگی کرد تا میراث نبی مکرم اسلام برای آیندگان به الگویی ماندگار تبدیل شود.

اینجانبان، فرارسیدن سالروز شهادت پاره تن پیامبر اکرم (صلی) و اسوه شایسته زنان عالم، حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را خدمت عموم شیعیان بویژه مردم شریف و مؤمن گیلان و خانواده بزرگ جمعیت هلال‌احمر استان تسلیت عرض می نماییم.

امیدواریم خداوند منان، توفیق تفکر و تعمق در سیره زندگانی بزرگان دین مبین اسلام را به ما عطا فرماید تا بتوانیم در زمره پیروان راستین مکتب انسان ساز اسلام قرار گیریم.

مشاهده ۱۵
/
۱۴۰۴/۰۹/۰۳- ۰۳:۲۹
/
0
دوشنبه 3 آذر 1404 - 03:29
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه