گیلان
امروز شنبه  ۱۱ مرداد ۱۴۰۴
مشروح خبر

۵۰ نیروی هلال احمر گیلان برای رفع آبگرفتگی‌ها به کمک شهرداریها شتافتند

پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال‌احمر گیلان -ایرنا - ۵۰ نیروی امدادی در جریان آبگرفتگی‌های ناشی از بارش شلاقی و شدید عصر و شامگاه چهارشنبه در شهرستان‌های مختلف گیلان در کنار نیروهای خدمات شهری وارد عمل شدند و به حل مشکلات مردم در معابر شهری و روستایی و رفع آبگرفتگی منازل و اماکن عمومی اقدام کردند.

معاون امداد و نجات هلال‌احمر گیلان روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا در این رابطه گفت: ۵۰ نیروی امدادی هلال‌احمر در قالب ۱۰ تیم در شهرستان‌های صومعه‌سرا، املش و لاهیجان در کنار نیروهای خدمات شهری برای رفع آبگرفتگی‌ همکاری کردند.

کمیل پرناک اظهار کرد: در حال حاضر با توجه به بارندگی‌های صبح امروز نیروهای امدادی هلال‌احمر فقط در شهرستان صومعه‌سرا با نیروهای خدمات شهری در حال رفع آبگرفتگی معابر عمومی هستند و در سایر شهرستان‌های استان مشکل خاصی وجود ندارد.

وی بیان کرد: همچنان نیروهای امدادی جمعیت هلال‌احمر گیلان تا خروج سامانه بارشی آماده‌باش هستند.

معاون خدمات شهری شهرداری رشت نیز در این زمینه گفت: آبگرفتگی معابر عمومی مرکز استان رفع شده و هم اینک در هیچ نقطه‌ای از شهر آبگرفتگی نداریم.

حامد بشردانش اظهار کرد: نیروهای خدمات شهری شهرداری رشت با حضور میدانی برای رفع آبگرفتگی خیابان‌ها اقدام کردند و تا عادی شدن وضعیت نیز آماده‌باش هستند.

انتهای پیام/

مشاهده ۱۷
/
۱۴۰۳/۰۲/۲۰- ۱۵:۴۸
/
0
پنج شنبه 20 اردیبهشت 1403 - 15:48
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه