گیلان
امروز شنبه  ۱۸ آذر ۱۴۰۲
دیدار نماینده ولی فقیه در گیلان با امدادگران هلال احمر

نماینده ی ولی فقیه در گیلان: امدادگران جمعیت هلال احمر تجلی عشق و خدمت بی منت به مردم هستند

به گزارش روابط عمومی هلال احمر گیلان ؛

آیت الله فلاحتی در دیدار با مدیرعامل هلال‌احمر گیلان، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه سازمان جوانان جمعیت کشور ، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه جمعیت استان و جمعی از اعضای شورای معاونین ، کارکنان و داوطلبان طلبه‌ی جمعیت هلال احمر استان هرگونه رفتار و عملی را که منجر به کمک رسانی به انسان‌ها شود، در زمره‌ی احسان و کمک کننده را محسن دانست.

وی در ادامه داوطلبان و نیرو‌های امدادی جمعیت هلال احمر را به فراگیری دانش و تجهیز به تخصص‌های لازم فراخواند و افزود: رمز موفقیت یک نیروی امداد و نجات داشتن آمادگی لازم برای نقش آفرینی اثربخش در صحنه‌ی حادثه است.

آقای‌هادی سلیمی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان نیز در این دیدار گزارشی از روند نقش آفرینی نیرو‌های داوطلب و امدادگر هلال احمر استان در حادثه‌ی سیل اخیر در آستارا ارایه کرد و افزود: در این حادثه علاوه بر ۳۲ تیم امدادگر هلال احمر ۴۰ داوطلب از سراسر استان مشارکت داشتند.

حجت‌الاسلام والمسلمین چهری نیز در ادامه نشست درباره نقش پررنگ طلاب در انجام کارهای جهادی بویژه در سیل آستارا صحبت کردند و افزودند: حضور طلاب در فعالیت های امدادی موجبات رضایتمندی مردم را فراهم کرده است.

گفتنی است در پایان از ۱۰ نفر از مدیران و طلاب داوطلب نمونه‌ی جمعیت هلال احمر گیلان به جهت خدمات ارزنده در سیل شهرستان آستارا با اهدای لوح سپاس و تندیس تجلیل بعمل آمد.

مشاهده ۳۰
/
۱۴۰۲/۰۸/۲۵- ۱۸:۳۵
/
0
پنج شنبه 25 آبان 1402 - 18:35
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه