گیلان
امروز جمعه  ۱۴ آذر ۱۴۰۴
مشروح خبر ؛

کمک های جذب شده مردم حماسه ساز گیلان به ارزش بیش از دوازده میلیارد ریال برای ستمدیدگان غزه و لبنان به جمعیت هلال‌احمر استان اهدا گردید

پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال‌احمر گیلان ؛

رئیس ستاد بازسازی عتبات و عالیات گیلان از کمک ۱۲ میلیاردریالی گیلانیان به مردم مظلوم غزه و لبنان خبر داد و گفت: این کمک‌های نقدی و غیرنقدی برای رسیدن به مردم مظلوم جبهه مقاومت به هلال‌احمر تحویل داده شد است.

به گزارش گیلانستان، مجید دوهندو رئیس ستاد بازسازی عتبات و عالیات گیلان امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت با تقدیر از نوع‌دوستی مردم گیلان اظهار کرد: با مناعت طبع و الطاف مردم گیلان بیش از ۱۲ میلیارد ریال کمک نقدی و غیرنقدی برای مردم ستم‌دیده غزه و لبنان جمع‌آوری شده است.

وی با اشاره به نقش محوری ستاد بازسازی عتبات و عالیات در کمک به همنوعان در جبهه مقاومت، افزود: ستاد بازسازی عتبات و عالیات یاور جمعیت هلال‌احمر در جمع‌آوری کمک‌های نقدی بوده است.

رئیس ستاد بازسازی عتبات و عالیات گیلان از فعالیت ۳۴ موکب در استان خبر داد و گفت: این مواکب ظرفیت‌های بسیار خوبی در کمک‌رسانی و گسیل خدمات جامع به مردم در اقصی‌نقاط دارند و به‌کرات آن را اثبات کرده‌اند.

گفتنی است مجید دوهندو با حضور در هلال‌احمر گیلان ، کمک های جذب شده نقدی و غیر نقدی مردم حماسه ساز گیلان برای ستمدیدگان غزه و لبنان را به ارزش مالی بیش از دوازده میلیارد ریال به مدیرعامل جمعیت استان اهدا نمود.

انتهای پیام/

مشاهده ۴۲
/
۱۴۰۳/۱۱/۰۱- ۲۲:۳۰
/
0
دوشنبه 1 بهمن 1403 - 22:30
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه