شعار سال
EN

امروز : 02 شهریور 1405

  • تاریخ انتشار : 1398/12/15 - 19:19
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

درمانگاه صلح هلال احمر استان آماده ارایه خدمات درمانی به مراجعین

مدیر عامل جمعیت هلال احمر گیلان با اشاره به اینکه 240 نفر از زایرین بیت ا... الحرام در سراسر استان نسبت به بیماری مننژیت واکسینه شدند گفت : درمانگاه صلح هلال احمرآماده ارایه خدمات درمانگاهی به مردم می باشد .

مدیر عامل جمعیت هلال احمر گیلان با اشاره به اینکه 240 نفر از زایرین بیت ا... الحرام در سراسر استان نسبت به بیماری مننژیت واکسینه شدند گفت : درمانگاه صلح هلال احمرآماده ارایه خدمات درمانگاهی به مردم می باشد .

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان گیلان؛
مهدی ولی پورافزود : همه ساله زائرین خانه خدا تحت آموزش و معاینات پزشکی جهت تعیین توانایی جسمانی قرار می گیرند که امسال نیز 200 نفر از این زایرین توسط پزشکان عمومی و پیراپزشکان معاینه شدند و از این تعداد 22 نفر به کمسیون حج پزشکی جهت معاینات بیشتر معرفی شدند .
وی افزود : در درمانگاه صلح هلال احمر خدمات درمانگاهی شامل انواع تزریقات ، تست قند خون ، نوار قلب ، پانسمان ، بخیه ، شستشو ی گوش ، سرم تراپی و ویزیت پزشک عمومی از ساعت 8 صبح تا 8 شب ارایه می شود .
نهضت قنبرزاده معاونت درمان جمعیت هلال احمر استان بیان کرد : یک هزار و 75 نفر از ابتدای امسال تا کنون در این درمانگاه از خدمات درمانگاهی بهره مند همچنین 259 نفر نیز واکسن هپاتیت دریافت کردند .
وی افزود : این درمانگاه واقع در خیابان سردار جنگل (نقره دشت ) طرف قرار داد با بیمه خدمات درمانی ، نیروهای مسلح و تامین اجتماعی می باشد .
  • گروه خبری : اخبار استان
  • کد خبر : 38449
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب
صفحات مجازی