شعار سال
EN

امروز : 02 شهریور 1405

  • تاریخ انتشار : 1398/12/15 - 19:19
  • تعداد بازدید : 3
  • تعداد بازدیدکننده : 3
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

خانه های هلال در امام زادگان گیلان راه اندازی می شود

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان گفت :خانه های هلال در بقاع متبرکه گیلان به منظور ارائه آموزش های امدادی راه اندازی می شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان گفت :خانه های هلال در بقاع متبرکه گیلان به منظور ارائه آموزش های امدادی راه اندازی می شود.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر گیلان
مهدی ولی پور افزود :در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر لزوم ایجاد تعامل ، هماهنگی و هم افزایی هر چه بیشتر بین دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم جمعیت هلال احمر استان با اداره کل اوقاف تفاهم نامه ای به مدت دو سال منعقد کرد.
وی خدمت رسانی عمومی، فعالیت فرهنگی و انجام امور خیرخواهانه را از مهمترین زمینه های مشترک فعالیت هر دو دستگاه عنوان و اضافه کرد: هلال احمر و اوقاف در حوزه ترویج فرهنگ نوعدوستی، نیکوکاری و خدمات انسان دوستانه، وقف و حمایت از آسیب پذیر ترین افراد در نتیجه بروز حوادث و سوانح می تواند همکاری های خوب و مشترکی داشته باشند.
ولی پور با بیان این که افزایش آگاهی عمومی در راستای افزایش تاب آوری جامعه در زمان حوادث از دیگر زمینه های مشترک همکاری بین هلال احمر و اوقاف و امور خیریه است، اظهار داشت : باید تلاش کنیم تا ضمن توان افزایی و هم افزایی از ظرفیت ها، توانمندی ها و امکانات طرفین برای خدمت رسانی بیشتر و مطلوب تر به مردم بهره ببریم.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان بیان کرد : تسهیل در جذب و عضویت داوطلبانه کارکنان، مدیران و خانواده همکاران اوقاف در فعالیت های عام المنفعه، اجرای دوره ‌های رایگان آموزش همگانی و آشنایی با حوادث، سوانح و کمک های اولیه در بقاع متبرکه از مهمترین تعهدات هلال احمر گیلان در این تفاهمنامه است.
ولی پور با بیان این که هلال احمر گیلان در این تفاهمنامه متعهد به کمک در اجرای برنامه های فرهنگی و زیارتی در قالب طرح های ویژه اوقاف گیلان و ترویج فرهنگ وقف شده ، خاطر نشان کرد: ارائه خدمات بهداشتی، درمانی، توانبخشی، مشاوره ای و واکسیناسیون از دیگر تعهدات هلال احمر در راستای امضاء این تفاهنامه است.
بر اساس تفاهمنامه همکاری مشترک اوقاف و امور خیریه با جمعیت هلال احمر گیلان که امروز امضا شد، خانه های هلال در امام زادگان و بقاع متبرکه استان راه اندازی می شود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان گفت: این تفاهمنامه با هدف ایجاد ارتباط مناسب و بهره گیری از ظرفیت ها و توان اوقاف و هلال احمر در راستای تبیین و ترویج فرهنگ وقف و انجام خدمات انسان دوستانه، داوطلبانه و خیرخواهانه در جامعه و توسعه خدمات حمایتی و آموزش های همگانی با هدف کاهش اثرات مخاطرات حوادث طبیعی و آسیب های ناشی از آن منعقد شده است.
حجت الاسلام ستار علیزاده با اشاره به تعهدات اوقاف و امور خیریه گیلان در این تفاهم نامه اظهار داشت: مساعدت در راه اندازی و تجهیز خانه های هلال در بقاع متبرکه و مساجد سطح استان از مهمترین مفاد این تفاهم نامه است.
وی معرفی کارکنان اوقاف و امور خیریه گیلان برای شرکت در دوره های آموزشی را از دیگر تعهدات اوقاف استان در امضاء این تفاهمنامه عنوان و اضافه کرد: بر اساس این تفاهم نامه اوقاف و امور خیریه گیلان در شناساندن اهداف و فعالیت های داوطلبانه و انسان دوستانه جمعیت هلال احمر همکاری خواهد کرد.
علیزاده بیان داشت: اداره اوقاف و امور خیریه علاوه بر مشارکت در جلب همکاری عمومی در اجرای پروژه های داوطلبانه و خیرخواهانه برنامه های منظمی برای اجرای آموزش همگانی در میان خانواده ها به عنوان گروه های مرجع و گروه های وابسته به اوقاف برنامه ریزی و اجرا می کند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان خاطر نشان کرد: معرفی و برنامه ریزی برای تشکیل تیم های ویژه در زمان حوادث به عنوان امدادگر و عضو داوطلب در قالب خانه های هلال از دیگر تعهدات اوقاف گیلان در این تفاهم نامه است.
وی بیان داشت: براساس این تفاهم نامه اوقاف گیلان از برنامه های فرهنگی و اجتماعی در زمینه توسعه و ترویج وقف و امور انسان دوستانه هلال احمر گیلان همکاری و حمایت مادی و معنوی خواهد داشت.
علیزاده تثبیت مالکیت موقوفات را از مهمترین ماموریت های سازمان اوقاف و ادارات اوقاف در سراسر کشور عنوان کرد و افزود: همکاری دو طرف تفاهم نامه در احیا موقوفات، تثبیت مالکیت موقوفات و اجرای نیات واقفان و احقاق حقوق موقوفات تحت تولیت جمعیت هلال احمر در استان از مهمترین بندهای تفاهم نامه یاد شده است.
  • گروه خبری : اخبار استان
  • کد خبر : 42260
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب
صفحات مجازی