جمعيت هلال احمر استان گيلان

پنجشنبه 27 خرداد 1400
در دیدار مدیرعامل جمعیت هلال احمر با مدیرکل ثبت اسناد و املاک گیلان مطرح شد؛

در خصوص ساماندهی و تثبیت اراضی و مستغلات جمعیت هلال احمر آماده همکاری مستمر با این نهاد خدمت رسان هستیم

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان گیلان؛ با حضور سیاوش غلامی  مدیرعامل جمعیت هلال احمر و علی اصغر اسدی مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان و کارشناسان دو دستگاه برگزار شد
 
در این نشست اسدی با بیان اینکه تاکنون نسبت به تثبیت املاک دولتی و عمومی نقش فعالی داشته ایم، گفت: در خصوص ساماندهی و تثبیت اراضی و مستغلات جمعیت هلال احمر آماده  همکاری مستمر با این نهاد خدمت رسان هستیم.
 
مدیرکل ثبت اسناد و املاک گیلان اظهار کرد: جمعیت هلال احمر استان می‌تواند با استفاده از کمیسیون مستند سازی، نسبت به اخذ اسناد مالکیت اعیانات احداثی در آن دسته از اراضی دولتی که مجوز احداث بنا دارد، اقدام نماید.
 
در ادامه سیاوش غلامی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گیلان ضمن اشاره به حضور شبانه روزی جمعیت هلال احمر در تمامی نقاط استان جهت ارائه خدمات ویژه در کمترین زمان ممکن به آسیب دیدگان، به ضرورت برخورداری از پایگاه های امداد و نجات و املاک و مستغلات در سطح استان به منظور سرعت و سهولت دسترسی به نقاط آسیب دیده تاکید کرد.‌
 
غلامی در راستای تعاملات هر چه بیشتر جمعیت هلال احمر و اداره کل ثبت اسناد استان افزود: در سال جاری و با تعامل خوب اداره کل ثبت اسناد و املاک استان و برنامه ریزی‌های صورت گرفته برخی از این املاک ساماندهی و سنددار شده اند و باقیمانده املاک نیز  با هماهنگی به عمل آمده، تعیین تکلیف خواهند شد.
 
شایان ذکر است؛ در پایان این دیدار، مدیر کل ثبت اسناد و املاک استان دستورات و راهنمایی‌های لازم جهت تثبیت اراضی و مستغلات جمعیت هلال احمر استان را صادر کرد.
 
 
 
انتهای پیام/
کلمات کلیدی
admin 0
تهیه کننده:

admin 0

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *